Kurs i hudfillers

I morse fick vi alla gå upp tidigt, en lördag som annars är en ledig dag. Det är kurs i hudfillers med läkare och sjuksköterskor på Inject Academy. Intresset bara växer och det är en full kurs som vanligt. Idag lär vår chefsutbildare Dr. Civil ut olika injektionstekniker som är viktigt att behärska.

Efter teorin, så är det ”hands on” vilket betyder att alla övar på modeller. Detta är personer som är beredda att vänta lite längre än normalt och tycker det är intressant att vara med när läkare och sjuksköterskor diskuterar noggrant hur det ska injicera inför behandling.

Dr. Nuria Civil lär ut flera injektionstekniker.

Dr. Nuria Civil lär ut flera injektionstekniker.

 

Hands on betyder att läkare samt sjuksköterskor övar på modeller eller varandra så att de blir fulländade.

Hands on betyder att läkare samt sjuksköterskor övar på modeller eller varandra så att de blir fulländade.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida