440. Saras balmakeup

Här kommer, som lovat, en bättre bild på Saras balmakeup, då mina bilder blev konstiga i färgerna. Läpparna är inte på här då jag sminkade Sara redan klockan åtta på morgonen och hon inte skulle fotas förrän vid tretiden.

Sara har en väldigt naturlig bas då hennes hy är i toppskick, typ alltid, haha. Jag har bara lagt utjämnande primer, lite mineralpuder+shimmer för lyster och sedan solpuder. Vi har skuggat ansiktet lätt och lagt ett lite rosigt ros. Sara har varm hudton men är väldigt solbränd nu så hon behöver en mer rosig ton på kinderna istället för ett brunt/oranget rouge. För varmt rouge på varm,  mycket solbränd hy kan lätt se lite smutsigt ut.

Ögonen körde vi även där rätt så naturligt med grönt, brunt och skimmer. Den gröna färgen var jättefin till Saras mörkröda klänning.

2 kommentarer

2 kommentarer till 440. Saras balmakeup

  1. matildasvensson skriver:

    Hej!
    Ja det gör jag, har lite dålig koll på priserna men runt 400 kronor 🙂 Jag har gjort både med förlängning och på min naturliga nagel 🙂 Kram!

  2. Sherin skriver:

    Hej! Jag såg att du brukar eller brukade fixa dina naglar hos hanna så jag undrar hur mycket det kostar och hade du dina naturliga naglar eller förlängning? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *