505. Nyheter och erbjudanden i butiken

Som ni kanske vet så jobbar jag i Kosmetik och Hälsokostbutiken i Karlshamns citygalleria mer eller mindre dagligen nu. När man går och kikar i hyllorna hittar man massa man fastnar för. Nedan ser ni lite favoriter, och längst ner hittar ni även ett litet erbjudande.

Här har vi lite fina sommardofter. Cleans sommarkollektion är stora favoriter. Små söta flaskor och jättefina dofter med fina namn.
Fizzy passar dig som gillar söta parfymer. Den doftar verkligen godis! Körde alltid på denna när jag var yngre.
Sista bilden föreställer Escadas senaste doft. Den doftar körsbärsgodis, även den passar dig som gillar lite sötare dofter.

Ni har säkert hört om Blackhead killer? Det är den svarta ansiktsmasken från USA som slagit igenom stort i USA och på nätet. Vi har fått in den i butiken nu! Den suger ut alla orenheter ur huden på ett kick. Tror inte den fått så bra betyg för intet.. Testa!

Jag har blivit mer och mer insatt i Rawfood. Vill därför presentera våra Rawfood energibarer. Jag har skrivit om dessa innan. De är underbart goda och snabba mellanmål. Bounce är det godaste jag vet, haha. I övrigt har vi även fått in Atkins proteinbarer.

Just nu har vi ett litet erbjudande: Säg ”Matilda” i kassan då du köper en Max Factor 3-in-1 all day flawless foundation och du får 25 % rabatt! Foundationen är super. Har skrivit om den här på bloggen tidigare.

Kom in och kika på flera nyheter!

Kram!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida