509. Make-up – I’m always dragging that horse around, and our love is pastured such a mournful sound, tonight I’m gonna bury that horse in the ground. So I like to keep my issues drawn, but it’s always darkest before the dawn..

Godmorgon!

Vill börja med att säga att det blivit lite fördröjning på hårmåndagsfronten.. Funderar på att tänka om lite där omkring. Nästa inlägg kommer i alla fall i veckan och om det skulle bli mer fördröjning tänker jag om!

Här kommer en makeup från i.. hm.. fredags skulle jag tro!

 

2 kommentarer

2 kommentarer till 509. Make-up – I’m always dragging that horse around, and our love is pastured such a mournful sound, tonight I’m gonna bury that horse in the ground. So I like to keep my issues drawn, but it’s always darkest before the dawn..

 1. matildasvensson skriver:

  Hej!

  Jadå, den har jag testat 🙂 Jag gillar faktiskt den, en väldigt prisvärd foundation. Passar inte om du har jättefet hy dock.. Men den ger en medeltäckning. Om du vill ha bra täckning bör du satsa på en concealer också, en foundaiton ska ju bara jämna ut hudtonen medan en concealer täcker 🙂

  Kram!

 2. Elin skriver:

  Hej Matilda!
  Jag tänkte fråga dig om maibelline fit me foundation. Har du testat den? Isf är det bra täckning på den?
  Jag vill gärna ha en lätt och billigt foundation som täcker väldigt bra.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *