548. Med hektiskt schema

Mornin’

Det är lördag och jag har en lång dag framför mig. Dricker för tillfället världens största kopp fänkålsthé för jag är så sockerbakis (vad hade jag förväntat mig efter ett kilo lösgodis) att jag möjligen dör snart. Krydd. Börjar om cirkus en timme med kundsminkning här hemma, efter det ska jag in till Kosmetik & Hälsokostbutiken för lite jobb innan träning och sedan är det packa för fulla muggar som gäller!

Naej, känner att jag nog behöver kicka igång denna dagen nu!

Vi hörs

 

2 kommentarer

2 kommentarer till 548. Med hektiskt schema

  1. matildasvensson skriver:

    Naej men fänkål är utrensande 😉 Kram!

  2. ellenf skriver:

    Hjälper thét mot socker-abstinens? 😉 Svara gärna i min blogg. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *