554. ..och så tröttnade hon på långt hår

Hej!

Ovan har ni två soliga Londonbilder, har ett par kvar att visa er, men det får bli en annan dag.

Jag och Johannes har ätit frukost (alla vill ha mig som frukostkock, vet det, Han har tur – päronsplitt-proteingröt med all världens tillbehör) efter en promenad med noll energi och nu ska jag strax in till La Femme och ta ut min hårförlängning. Jag ska bara ta ut den idag, klipp och färg blir på torsdag, då ska ni få se på spännande, HA! Ni som känner mig, eller följt min blogge ett tag, vet hur mycket jag gillar förändringar.. Från blond till lila till svart från kort till långt, håret är så lätt att åtgärda endå, dock blir jag aldrig missnöjd.

Senare idag ska jag tipsa om en produkt som ger er vitare tänder på ett kick.

Stay tuned

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *