567. Det blev en okej måndag i alla fall

Hej!

Okej, på dagens planering stod ett Lisebergsbesök. Blev det så? nopp, för just idag skulle Liseberg ha stängt. Kan man ha mer otur?! Åh jag som skulle tvinga upp Johannes i Atmosphere och åka Kanonen och vinna kilon på chokladhjulet. Vill gråta.

Vi har hursom tillbringat dagen i stan. Kikat runt, druckit kaffe på Expressohouse och jag har besökt Rawfoodbaren, dit ville jag bara flytta in. Köpte en juice för 60 kronor (vem tror hon att hon är?) och det var fett värt och den hade en snygg färg. Köpte även lite mullbär i choklad och sen stod jag där och bara beundrade massa veganska bakverk och rätter på menyn.

Som ni märkt är det dåligt med sminkbilder nu och mer fokus på outfitbilder. Jag har även tagit outfitbilder från idag.. Jag har ändå burit två sminkningar här som jag hade velat visa er men ah.. Jag kan visst inte fokusera på två saker samtidigt.. Hoppas ni har överseende! Kände att det blev rätt mycket smink där för ett par veckor sedan i alla fall.

Avslutar med två bilder jag tycker om.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida