570. Förberedelser inför tävling

Hej!

I skrivande stund är jag just hemkommen från ett spinningpass och en kortare solskenspromenad med min fina pojkvän och sitter och äter omänskliga mängder stekt ägg och dricker proteindryck, hysteriskt. Har fått någon grej för stekt ägg. Det ska mer eller mindre friteras i kokosfett, kryddas med kopiösa mängder cayenne och sedan ätas med lite för mycket ketchup, gärna svartpepparketchup.

Jag planerar även blogg. Statistiken är ett nöje att kika på, och därför tänker jag göra en liten tävling, och jag hoppas på flera tävlande då priset är sjukt bra.. Snabb fråga – vill ni veta vad priset är innan eller vill ni få en överraskning? Priset passar alla, bör tilläggas, och det har med skönhetsvård att göra.

Då det är rätt stränga regler kring bloggtävlingar är det ingen lottning utan deltagande som gäller. Mer om detta när det börjar närma sig.

Så, vad säger ni? Är vi taggade eller?

2 kommentarer

2 kommentarer till 570. Förberedelser inför tävling

 1. matildasvensson skriver:

  Känns som du brukar skriva den där kommentaren 🙂

 2. Alvis skriver:

  Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *