589. Kärlek från trött Matilda

Hej fina ni!

Eftersom det blivit lite problem kring tävlingen kommer inte vinnaren presenteras idag, men den kommer presenteras i veckan så håll ut!

Jag sitter här, när jag hade tänkt vara på gymmet. Är fullkomligt slut, haha, antagligen för att jag inte är van vid att klockan ringer klockan fem på morgonen.. Ätit upp all glass jag kunnat hitta, druckit en liter saft och nu insåg jag att jag kanske var hungrig så har ätit mossaka och mackor men är fortfarande lika slut, haha. Ska till gymmet, hur som, och tänkte även promenera en sväng i stan.

Imorgon ringer väckarklockan klockan halv sex. Som om det skulle vara mycket bättre.

Foto: Cecilia Jägenmark

4 kommentarer

4 kommentarer till 589. Kärlek från trött Matilda

  1. matildasvensson skriver:

    tack! Jag håller på att dra vinnaren nu! 🙂

  2. annica la sundström skriver:

    snygg bild! Då kan man fortfarande hoppas på tur i tävlingen alltså?!

  3. Julia skriver:

    vilken underbar bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida