599. Plötsligt händer det

Hej finisar!

Har suttit i diverse samtal hela eftermiddagen men nu är jag här för att blogga åt er innan jag tar en promenad i solskenet!
Just ätit en smoothiebowl fullproppad med greens (för att bli frisk) och bra fetter (för min hjärna och förbränning) och dricker nu en stor kopp grönt thé med kanel i (för att grönt thé är det bästa jag vet och så även kanel). Några rutor choklad på det, för att det är så jävla gott.

I morse gjorde jag drömpannkakor till mig och min sjuka pojkvän (sjuka pojkvänner alltså.. ni vet). Basen var kiwi/yoghurtproteinpannkakor men med massa nötter i smeten. Serverades med blåbär och yoghurt samt kaffe, starkt kaffe, som vi vill ha det.

I helgen bestämde jag mig för att vara en bra flickvän. Såhär såg det ut:

12 dyra chokladpraliner i en söt liten ask och ett papper med min fula handstil.

Jag är inte så romantisk av mig, så jag är stolt över mig själv. Uppenbarligen tog all romantik mina krafter och kvällen slutade med feber men det var det nog värt.
Här är mitt senaste inlägg i Gaiabloggen förresten. Kika in (KLICKKLICKKLICK!)

 

2 kommentarer

2 kommentarer till 599. Plötsligt händer det

  1. matildasvensson skriver:

    Haha, fråga om han vill dela med sig (a) 😉

  2. Caroline skriver:

    Åhh mums jag vill också ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.