634. MaxFactor Whipped Creme Foundation

Här kommer ett inlägg som skulle publicerats när jag var iväg.

Jag vill presentera min nya favoritfoundation, som visserligen just nu är alldeles för ljus, men innan resan var detta utefavoriten! Jag använder bara flytande foundation under utekvällar. Denna ger ett jämnt och fint resultat utan att täppa igen porerna och den känns väldigt lätt på huden.

Whipped Creme Foundation kommer från MaxFactor och är en oljefri moussefoundation. Jag brukar tycka moussefoundations känns tunga men denna känns, som sagt, väldigt lätt på huden. Resultatet blir inte så matt som resultatet av en moussefoundation brukar bli, utan det blir halvmatt. Täckningsgraden är hög.

Rekommenderar denna starkt. MaxFactor är lite av proffs på just foundations enligt mig. Denna ligger på 149 kronor på Citygallerians Kosmetik och hälsokostbutik, men om ni säger ”Matilda” i kassan får ni 10% rabatt på hela ert köp!

1 kommentar

1 kommentar till 634. MaxFactor Whipped Creme Foundation

  1. Michelle skriver:

    Hej!
    Jag undrar bara vad du använder för borste till denna foundation, eller använder du fingrarna? Vad är bäst? 🙂

    Tacksam för svar 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida