women blog

Jag blev pulveriserad av denna fashionabla mormor

För kvinnor är klädsel ett ämne som kräver ständig erfarenhetsackumulering, och det är också en obligatorisk kurs som måste ständigt justeras.Särskilt när en kvinna blir äldre måste klädsel och klädsel vara moderiktigt, och samtidigt enkelt och åldersanpassad.

När det gäller mormödrar handlar mode inte om att bära snygga kläder, utan att veta hur man väljer föremål som passar dig enligt din ålder, och vet hur du bär praktiska modeller med en känsla av lyx, så att människor kan kallas fashionabla. Den här gången är den utländska mormor som är här för att dela med dig en modell, och hon har fått ett pulver av denna fashionabla mormor. Hon är enkel och fri och opretentiös och är mycket mer självsäker och elegant än sina kamrater. Låt oss ta en blick!

1. Bär fler föremål som är lämpliga för ålder

Efter att många människor är i 60- och 70 -talen, oavsett hur de upprätthålls, kommer deras hudfärg och skick oundvikligen att vara sämre än ungdomar, och företrädesvis att anta några enkla skräddarsydda och robusta stilartiklar kan på ett smart sätt skapa ett bra energitillstånd. .

Ta denna fashionabla mormor som ett exempel. Efter hösten är de saker hon ofta kommer att använda små kostymer, skjortjackor, jeansjackor, läderjackor eller vindskydd.

Förutom att de bärs från ljus höst till sen höst kan dessa föremål också få mormor att se mer energisk ut på grund av den skarpa och raffinerade stilen. Dessutom måste kostymer, skjortor, jackor och andra versioner av enstaka produkter vara måttligt snäva, och du kan inte blindt driva löshet. Färgerna kan också väljas bland grundfärger och jordfärger.

Korta rockar som kostymer, skjortjackor eller jeansjackor eller långa trenchcoats, även om det inte finns några restriktioner för bärarens ålder, är överkroppseffekten också mycket snygg, men efter att kvinnor blivit äldre måste de använda några matchande färdigheter för att kombinera dem. Utnyttja det.

Till exempel, när du bär en smal kort rock, kan byxor med breda ben användas som botten, och den elastiska kombinationen är mer fri och enkel. Om det är en lång trenchcoat, bär den inte för hårt, det är mer modernt att bära den på ett annat sätt.

Vindskydd, kostymer eller skjortor och andra föremål själva är kapabla och snygga nog. För närvarande kan förenkling av hela kroppens färgmatchning i största utsträckning spela en välsignande effekt, vilket betonar den raka och snygga klädstilen.

Exempelvis prioriteras neutrala färger som svart, vitt, grått, khaki eller svartvitt, khaki+vitt eller helt svart.

För det andra, använd läderkläder och jeans för att skapa en känsla av ungdom

Förutom enstaka produktstilar finns det också material som påverkar dressingeffekten av mormors generationer.

Precis som färger kommer olika material att ge olika visuella upplevelser. Till exempel är stickade material huvudsakligen mjuka och intellektuella, chiffongmaterial är lätta och eleganta och fashionabla mormor som tar den hårda vägen, det är mer rekommenderat att använda läder- och denimmaterial för att skapa åldersminskande stilar. Höstlook.

Lädertyger är hårda och solida, med enkla och generösa enskilda produktstilar, till exempel läderjackor, skinntoppar eller läderbyxor, som lätt kan lyfta fram de ostyriga och stiliga mormödrarna.

Jeansskjortor, jeansjackor och jeans gjorda av jeansmaterial används mycket i vårt dagliga slitage. Som typiska och praktiska ålderslösa föremål kan de också ge medelålders och äldre kvinnor en känsla av vitalitet och sassig atmosfär.

Och jeans är mångsidiga. De används för att matcha skjortor, kostymer eller vindskydd på hösten. Det är mycket praktiskt att bära flera kläder.

3. Förbättra igenkänningen med hjälp av stapling

När en kvinna blir äldre bör hon undvika hårda och konkava former när hon bär kläder, vilket är onaturligt och pretentiöst. Det är därför många fashionabla mormor alltid undviker några komplicerade sätt att klä sig.

I stället för att vara krångliga och komplicerade är de mer villiga att visa sin egen kapabla och raka sida med ett tydligt tillvägagångssätt.

Men samtidigt, för att undvika att klä sig för monotont, kommer de också att använda lämplig staplingsteknik för att öka känslan av mode.

Särskilt efter hösten kan lagringstekniken lätt öka dressningsnivån, även om den enda produkten bärs mer, kommer det inte att orsaka uppblåsthet.

Till exempel bär denna fashionabla mormor vita skjortor med stickade tröjor och stickade västar Den vita skjortan bryter den tråkiga känslan av mörka stickade tröjor och har lätt ett gott temperament.

4. Förbättra en känsla av prydlighet genom att ”visa anklar”

Efter hösten blir mormödrarna tjockare och tjockare. Hur man undviker förhalning och uppblåst klänning blir högsta prioritet.

När det gäller denna punkt kommer denna fashionabla mormor att lösa problemet genom att öka det exponerade området, till exempel byta byxor mot beskurna byxor. Förutom att skapa en känsla av snygghet genom att avslöja anklarna, kan beskurna byxor också förlänga vadlinan för att visa upp sig. Benen är långa och tunna.

Och jämfört med vanliga byxor kan det också vara en full känsla för mode att använda niopunktsbyxor med olika hösttoppar.

Dessutom kan upprullning av byxbenen också skapa en visuell känsla av niopunktsbyxor, men mormor ska inte glömma att bära ett par loafers, canvasskor eller spetsiga skor.Read more at:formaldressuk.com


wordpress hemsida wordpress hemsida