1Advent


1 Advent
Ta chansen att välja din egna vinst från CaseApp eller NailSkins till ett värde av MAX 300kr.
Caseapp kan du designa ditt egna mobilskal eller Skin till dator/mobil finns även färdiga modeller om man inte vill designa eget!
Nailskins kan du designa dina egna nailskins, det finns även färdiga modeller om man inte vill designa egna!
Självklart kan du delta även om du inte har blogg!

För att Delta
– Motivera i en kommentar varför just du ska vinna!
– Skriv din mejl när du kommenterar så jag kan kontakta dej om du vinner!

+poäng (Ej ett måste)
– Skriv om tävlingen på din blogg.
– Följ Caseapp på instagram @Caseapp
– Följ Nailskins på instagram @Nailskins
– Gilla Caseapp på FB (KLICKA HÄR för att komma till deras FB sida)

Gör du något utav sakerna på +listan så skriv det i din kommentar

Tävlingen avslutas på 7/12

Ny tävling varje advent, med nya priser!

31 kommentarer

31 kommentarer till 1Advent

 1. Emma skriver:

  Är med och tävlar, har gillat på FB

 2. Cajsa skriver:

  Skulle gärna vilja vinna så jag kunde gör ett fint skin till min dator 🙂

 3. Hanna J skriver:

  Vill gärna ha ett skal med mej och min ponny på till min iphone

 4. Tina skriver:

  Vill gärna vinna så min syster kan designa sina egna nailskins

 5. Sanna skriver:

  Kul att vinna 🙂

 6. Kim skriver:

  Jag är med och deltar

 7. Shara skriver:

  Jag skulle gärna vilja göra mina naglar snygga nu till jul men känner att jag inte vill lägga ut pengar på det då jag gärna lägger dom på julklappar

 8. Frida skriver:

  Jag vinner aldrig någon tävling, så det skulle verkligen va kul att vinna denna

 9. julia skriver:

  Skulle designa ett par julnaglar eller ett par nyårsnaglar om jag vann och jag vill vinna för jag är inte så duktg på att göra mina naglar fina

 10. Emma skriver:

  Skulle vara kul om jag vann då skulle jag ge bort ett mobilskal till min mamma i julklapp

 11. Mimmi skriver:

  Jag deltar gärna, vill vinna det som en julklapp

 12. Jag skulle vilja vinna ett skal för att ge till min bästavän med en bild på oss två, hon har haft det lite tufft nu och skulle behöva pigga upp henne med det. För hon är världens finaste vän och vi har gjort sånna fantastiska resor tillsammans, absolut den starkaste jag känner. kram

 13. Stina W skriver:

  Jag är med och tävlar!
  Har gillar dom på fb 🙂

 14. Tuva Svedin skriver:

  Jag skulle vilja vinna ett skal för att jag vill designa mitt egna. Jag har tröttnat på skalen som redan finns att köpa eftersom att alla har typ likadana. Jag vill sticka ut med mitt skal & ha mitt mycket snyggare med en egen bild. Isåfall skulle jag ha en bild på min fina Gina häst Busan. Hon skulle passa på mitt skal som bara den:)
  Jag gillar även caseapp på fb och jag följer både caseapp och nailskins!

 15. Lollo skriver:

  Ja, de skalet jag har nu till min telefon är helt sönder. Har tappat telefonen så många gånger att skalet spruckit på flera ställen o skulle verkligen behöva ett nytt, snyggt skal jag kan använda utan att skämmas. Just nu har jag ett rosa plånboksskal som är skitfult o ja..
  + att de skulle vara kul att ha sin favorit häst & bästis på skalet så man kan titta på de när man är ledsen o bli lite glad. Tänka lite på ljusare tider. Kram

 16. Sofie skriver:

  Jag gillar på fb sen länge 🙂
  Jag skulle vilja vinna ett skin eftersom jag vill ha något skydd på min mobil då jag är så otroligt klumpig och skalet har har börjar bli slitet. Ett skin både skyddar, är snyggare och det går ändå att ha skal över. Att ha ett med min prins på skulle vara så fint…

 17. Sanna skriver:

  Jag vill vinna de här skalet för att när jag för ett tag sedan var och tränade så bytte någon koden till min gamla mobil. Det hela slutade med att jag fick köpa en ny mobil. Jag har just nu bara ett skal som är trasigt. Skulle verkligen behöva ett nytt. Skulle vara en prefekt julklapp! 😛

  Har gillat både på insta och FB!

  Här är inlägget som jag gjort på min blogg: http://sannakarlsson.horseworld.se/2013/12/04/tavling-igen/#respond

 18. Jag är med och tävlar och skulle vilja beställa ett personligt skal till min iphone. Jag har inget skal alls på nu, och med sex barn känner man ju att man vill ha ett ”extra skydd” liksom… att dessutom få göra det personligt gör ju att man med säkerhet kommer använda det!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/december/mlieaxelsson.html#comment
  Följer caseapp och nailskins på insta (drommenom11barn)
  Gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  [email protected]

 19. Lovisa skriver:

  Jag är med och skulle hemskt gärna vilja vinna ett eget-designat skal från Caseapp! Jag har suktat länge – nästan ett år efter skal med hästar och speciellt ett med min egna solstråle på! Dock hittar jag aldrig något fint hästskal då det bara är enhörningar och ”fula” hästar på dem, och om jag väl hittar ett superfint finns de bara på internet (caseapp och andra butiker).. men där får jag inte köpa ett så just därför skulle jag så gärna vilja vinna! Det som står högst upp på önskelistan är faktiskt ett skal med Palle på (min egna ponny). Det kommer göra dagarna ännu bättre och få mig att le så fort jag tog upp mobilen och sen – tar man aldrig fel mobil eftersom det bara är jag i hela världen som har just EN bild på MIN egna ponny 😉

 20. Daniella s skriver:

  ag har precis fått en ny dator som jag är väldigt rädd om.
  Om jag vann skulle jag designa ett skin till den, både snyggt och praktiskt!
  Jag skulle ha gjort ett collage med mig och en av mina bästa kompisar, hon har nämligen flyttat två timmar ifrån mig vilket gör att vi inte kan träffas så ofta.
  Det skulle vara fint, att på påminnas av henne varje gång man kollar på datorn <3
  Har gillat på fb och följer båda kontona på instagram!

 21. Emelie skriver:

  Jag heter emeliekungen på instagram och Emelie H-son på fb! Glömde skriva det på andra kommentaren 😉

 22. Emelie skriver:

  Jag skulle verkligen behöva nya skal till min iphone 4 då mina gamla börjar gå sönder. Och man måste (i alla fall jag eftersom jag tappar min mobil så ofta) ha ett skal som skyddar, så varför inte ha det snyggt då också?
  Och jag vill gärna ha ett skal på min förra medryttarhäst som jag saknar otroligt mycket!
  Fyller år imorgon också så det skulle va jättekul om jag vann, som en födelsedag/julklapp!
  Jag har gillat dom på fb, och följer båda två, och skriver om det på bloggen!
  http://www.fantasiryttarna.blogg.se

  Tack i förhand!

 23. Greta skriver:

  Jag har skrivit om tävlingen på min blogg -> http://www.gretanystrom.se/2013/12/04/jag-ar-med-3/

  Jag skulle vilja vinna ett skin till min macbook med en riktigt fin bild på min medryttarponny Chicka. Hon betyder så otroligt mycket för mig så det skulle va jätte kul att se henne där när man sitter och bloggar 😉 Mitt ”lock” på datan har blivit så himla fult nu för tiden och skulle verkligen behöva lite uppfräshning!

  Hoppas, hoppas!
  Har gjort alla + sakerna såklart!

  Kram Greta

 24. – Jag är med! Skulle vilja vinna ett skal till min mobil (samsung s4) med en bild på min största skatt här i livet – min älskade son. Att ha alltid bära med mig en bild på honom skulle göra mina dagar så mycket härligare 🙂

  – Gillar Nailskin på Facebook (Sara Kramer).

  Kram, Sara
  [email protected]

 25. Jessica skriver:

  Jag är med och tävlar 😀 jag gillar redan caseapp på facebook och följer deras instagram!
  har redan ett skal och en skin från caseapp till min iphone 4, men ska byta till en 5s nu så behöver självklart nya skal! skulle bli jätteglad om jag vann, vet redan vad jag ska ha som bild 🙂

 26. johanna skriver:

  Åh jag är väldigt gärna med!

  Jag skulle vilja vinna för att jag då skulle designa ett skal med min hjälte på; Håkan Hellström. Jag har det rätt så svårt just nu om man säger så, och jag tror att ett skal med Håkan på skulle motivera mig lite mer. För att jag varje gång jag kollar på min telefon ser han som får mig att fortsätta kämpa, han som får mitt hjärta att fortsätta slå.

  massa kramar ♥

 27. Anja skriver:

  Jag är med!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag egentligen bara har ett iPhoneskal jag gillar.
  Perfekt att man kan designa skalet precis hur man vill hos Caseapp!
  Just nu har jag två hästar som är sjuka och ett brutet ben, så hoppas att turen är på min sida! 🙂

  Länk till inlägget: http://castarha.wordpress.com/2013/12/04/jag-ar-med-och-tavlar-om-35/
  Gillat på Facebook och följer både Caseapp och Nailskin på instagram.

 28. Linda skriver:

  jag gillar iden med nailskins och vill gärna vinna det då jag tycker det är lite extra roligt med naglar och sådant 😀 men suger på att måla dom själv 🙂

 29. Jag har ett sånt tråkigt skal så jag behöver verkligen något nytt 🙂

 30. Marie skriver:

  Jag skulle verkligen vilja ha ett mobilskal till min halv nya iPhone 5! Jag har 2 egna hästar och jag vill ha 2 skal med dom på, alltså ett skal för varje häst, vilket skulle bli extremt dyrt! Så för att få ett skal med min ena häst på gratis skulle vara sjukt bra! Dessutom vägrar min mamma och pappa ta sitt kort o betala via internet… Så det skulle ha blivit väldigt kört för mig…
  Men skulle bli suuuuuper glad om jag vann! Som en julklapp! Bästa julklappen!
  Gör ALLA pluspoäng sakerna 🙂

 31. Diana skriver:

  Är självklart med! Skulle bli grymt glad om jag vann tävlingen då jag vet exakt hur jag ska designa mitt mobilskal till min iphone, och det skulle bli urfint.
  Gillar caseapp på fb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida