Tävling Vinn Tagelarmband

 


Nu kör vi igång med en tävling då det va ett tag sen, denna gång kan du vinna ett tagelarmband i valfri modell (se nedan) flätat med tagel från vinnarens egna häst/hästar!

Modeller ni kan välja mellan, sidenband går att få i VALFRI färg och pärlor går att få i VALFRI färg!!
Har du egna önskemål om hur armbandet ska se ut så går det självklart att fixa!

FÖR ATT DELTA (MÅSTE)
*Kommentera detta inlägg med din MEJL och en liten motivering om varför du ska vinna

(EJ ETT MÅSTE)
bara två snälla saker du kan göra
*Dela tävlingsbilden ovanför på facebook, din blogg eller liknande
* Följ mej på Bloglovin HÄR

Tävlingen avslutas 15/2

19 kommentarer

19 kommentarer till Tävling Vinn Tagelarmband

 1. Linda S skriver:

  Jag har en islandshäst som ska få föl i sommar, skulle va roligt att få ett armband där man blandar tagel från fölet och mamman

 2. Malin skriver:

  Jag vinner aldrig några tvlingar jag är med i så nu håller jag verkligen tummarna att jag vinner ett armband med min och min mammas hästs tagel

 3. Julia J skriver:

  Min ponny och jag ska tävla för första gången i år och det skulle vara roligt att ha ett lyckoarmband som jag kan ha på mej när vi tävlar

 4. Emilia skriver:

  Skulle vara kul att ha ridskolahästen jag tävlar runt handleden, pongo heter han

 5. Moa T skriver:

  Våran travare orkade inte längre förra året men jag sparade tagel från han

 6. Simone skriver:

  Tar hand om en liten shettis som betyder mycker för mej, skulle gärna ha han runt min hand

 7. Lollee skriver:

  Jag skulle vilja vinna för jag skulle vilja ha ett litet minne av min första nästan egna häst som jag sköter om helt och hållet just nu när ägaren är i skilsmässa. Vet inte vad hon kommer att flytta någonstans så Dis kanske får flytta långt ifrån mig och då kan jag inte ha henne kvar. Har henne tills mars i alla fall sen får vi se. Om jag hade vunnit ett armband så hade jag alltid haft henne med mig och det hade varit en påminnelse hur mycket jag har slitit med henne.
  /Lollee – [email protected]

 8. Louise skriver:

  Jag skulle vilja vinna ett armband. Varför? Jo jag har tagit hand om en ponny varje dag i snart sju år och egentligen är jag för stor för henne. Jag vet inte hur vår framtid ser ut, antingen kommer hon att säljas eller så kanske jag inte kan fortsätta träffa henne av olika anledningar. Vi har haft många dalar men även många toppar, vi har haft olika skadeproblem både ponnyn och jag. Det skulle betyda så mycket om jag skulle vinna för då kommer jag alltid ha henne nära mig oavsett vad som händer.

 9. Malin Karlsson skriver:

  Jag är med!

  [email protected]

  jag skulle jätte gärna vilja vinna då min och min hästs framtid ihop inte är så säker och det vore jätte kul och värdefullt att ha ett fint armband så jag alltid kunde ha henne med mig <3

 10. Cattie skriver:

  Glömde skriva mailen :O

  [email protected]

 11. Cattie skriver:

  Jag är gärna med 🙂
  Jag vill vinna då jag vill kunna bära mina två hästar med mig överallt.
  Min häst och själsfrände måste kanske lämna mig fortare än vad det var tänkt pga. Förslitningar och skador från tidigare ägare som haft honom som galoppör.
  Men inte bara därför.
  Min unghäst som jag har för försäljning visade sig vara den häst jag letat efter i flera år men är för dyr för mig att köpa loss. Att få bära henne runt min arm även när hon inte längre är hos mig skulle betyda mer än allt!

 12. Kajsa skriver:

  Jag är med & hade velat vinna eftersom att jag alltid har velat ha ett sånt armband. Min ponny betyder så galet mycket för mig och det hade varit så nice att ha med sig en del av henne hela tiden för jag hade använt det varje dag 🙂

  Tipsar här:
  http://roligabloggtavlingar.blogg.se/2014/january/tavla-om-tagelarmband.html

  Följer även på bloglovin som nummer 7! 🙂

  Mail: [email protected]

  Kram! 🙂

 13. Jennysen skriver:

  Jag skulle gärna vinna ett tagelarmband med tagel från min ponny Bounty. Bounty var lektionshäst på stallet där jag lärde mig rida. Detta var 1988. Jag var 7 år, han var 3 år. När han var 18 ”pensionerades” han och jag fick köpa honom. Han är ännu i min ägo, och i livet. 29 år i sommar. Skulle gärna vilja vinna och göra ett armband av hans tagel. Det skulle dessutom bli ganska unikt då han är skäck med tvåfärgad man/svans. 🙂

  [email protected]

 14. Emelie skriver:

  Jag skulle vilja vinna för att jag länge övervägt att beställa från nån. Jag har sen Heddan avlivades velat ha hennes runt armen, men idag vill jag också ha min nuvarande medryttarhäst med. Ett minne för vad hon gjort för mig. Jag ramlade av och bröt benet för snart ett år sen och i nästan ett halvår trodde jag att jag aldrig skulle rida igen. Vilket hon ändrade på och på fyra månader har vi kommit så långt att jag kan skatta mig lycklig över att få ha henne i mitt liv.

  Av den anledningen så vill jag ha ett minne av dom med mig föralltid, så jag skulle bli otroligt lycklig om jag skulle vinna det här 🙂

 15. saga skriver:

  Var tvungen att sälja min c-ponny i höstas då vi inte hade plats för honom i vårt stall längre vilket är supertråkigt! Klippte av lite av hans man att kunna göra ett tagelarmband av men har aldrig riktigt hittat nån som gör snygga, tills nu! Dina armband är verkligen superfina och skulle betyda så otroligt mycket att äntligen få ett armband av min saknade vän 🙂

  Började följa via bloglovin. 🙂

 16. Marie skriver:

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna för jag har 3 hästar, och att få ett eller flera tagelarmband gratis för jag får inga pengar av min mamma för att fixa egna. Jag vill också vinna för min ponny Nikita är nu 22 år och jag är väldigt orolig för hon försvinner, hon kan gå bort imorgon eller om 10 år, men att ha en bit av henne med mig hela tiden skulle betyda väldigt mycket för mig.
  Jag har tipsat tävlingen på min blogg.

 17. Matilda skriver:

  Självklart med, har gått miste om så otroligt många ponnysar och därför skulle det betyda massor att vinna. Min förra ponny blev påkörd av en bil, osv..

 18. Vanessa skriver:

  Jag vill vinna för att jag snart ska gå över till en ny häst och kommer inte att rida min ponny längre. Jg vill ha ett minne om våran tid tillsammans och ett tagelarmband med hans namn skulle betyda så mycket…

 19. Jasmine skriver:

  Jag vill vinna för att jag förlorade mina 2 hästar förra året <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida