Vildhunden

Min hund Ture som ni sätt här i bloggen ett flertal gånger är ganska kräsen när det gäller både godis och leksaker, eller nja han äter det mesta men leksaker brukar han vara otroligt noga med, bollar går alltid hem och saker som piper (Dom får dock bara pipa i någon minut innan han dödta dom helt) annars så brukar han byta ut leksak efter leksak till han hittar en som funkar för stunden, men för ett tag sedan så fick han en ny leksak Woody the stick och den var tydligen otroligt rolig, den låter inte och det är ingen boll men den var otroligt rolig i alla fall, så den brukar få följa med oss ut lite nu och då!
_DSC0011    _DSC0033
_DSC0129 _DSC0130  _DSC0144  _DSC0147 _DSC0161
Den finns att köpa på vildhunden.se för endast 99kr
Av både mej och ture får den en 8 av 10, och varför inte en 10? jo för att Woddy the stick har ett par armar som min hund lyckades få av på sådär 30sek, men efter att dom var av så va det inga problem, han har inte lyckats döda den andra delen utav leksaken även fast det är det han är bäst på, så den är otroligt hållbar även fast armarna inte va det och den är super för den flyter på vatten och har ögon som lyser i mörker så man tappar inte bort den!

5 kommentarer

5 kommentarer till Vildhunden

 1. fashion skriver:

  Såå sööt 😀

 2. Men vilka söta bilder 🙂

 3. Det finns mycket leksaker att köpa till vovvarna! 🙂

 4. Petra skriver:

  vilka härliga bilder

  sv ja det är roligt att fynda på rean. kommer ett inlägg senare ikväll på allt jag har köpt

 5. Anna skriver:

  Men vilken söt och glad vovve! 🙂
  Svar: Ja, visst var den fin? Tror allt att det får bli ett köp. Om dem har den kvar i lager vill säga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida