Vildhunden

För ett tag sen skrev jag om en hundleksak som kom ifrån vildhunden ni hittar det inlägget HÄR
Nu idag ska jag göra ett inlägg till med vilhunden och denna gång ska jag skriva om hundgodis!

Ture äter det mesta, eller ja han måste fundera en stund på det i alla fall, men själv tänker jag noga efter vilka ben eller hundgodis jag köper åt honnom då dom kan vara blekta, behandlade med massa onödigt osv och det vill jag verkligen inte att min hund ska få i sej så den här godispåsen va helt perfekt, den är gjord av 100% frystorkad kykling, Köttet är godkänd enligt USDA för mänsklig konsumtion, den finns även med lamm, men vi fick hem kyklingen och Ture bara ÄLSKADE den, han behövde inte alls fundera över om han skulle provsmaka den och nu är han helt tokig i dom, helt perfekt när man hittat ett bra godis att han faktiskt gillar det också, påsen kostar 89kr och finns att köpa HÄR
Godisarna i sej är ganska stora men dom är otroligt lätta att bryta i mindre bitar så dom är helt perfekta för dej som har stor som liten hund.

_DSC0012  _DSC0015  _DSC0077 _DSC0080  _DSC0083    _DSC0094  _DSC0097
Ni kan även kolla in deras FB sida HÄR med som uppdateras med nyheter i butiken och en del annat skoj!

_DSC0004ETT STORT tack till Vildhunden

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida