Moas

asdy

”Kod för att importera min blogg till Nouw: 2909425562

 

 

Byter nu

Jag har under en ganska lång period funderat på detta med improveme, stanna eller sticka? Detta beslut har varit svårt att fatta då statistiken höjts rejält. Några läsare har faktiskt klagat på improveme eftersom reklamen täcker hela sidorna. Vad jag en gör här blir jag aldrig nöjd, jag vill ha tillgång till en helt rosa blogg om jag vill, det kan jag inte här. Jag vill ha en blogg som är personlig och inte helt vit.

Även fast jag byter blogg kommer min giveaway fortsätta och inläggen som jag är nöjd med kommer flyttas över. Nu finner ni mig HÄR. Ni kan även klicka på bilden nedan. Ha överseende med att allting inte är klart på bloggen.

Skärmavbild 2014-11-16 kl. 22.04.09

håll koll

Imorgon klockan 10.54 kommer ni få veta vad jag jobbat med dem senaste dagarna.

2012-03-30 23_Fotor

My bucket list

bucketlist

bid bid2 bid3 bid3 bid5 bid6 bid7 bid8

IMG_0358.JPG

Vinterlandet

vinterland
Ny kamera måste verkligen införskaffas…

Jag satte mig upp i sängen, drog  upp rullgardninen och ser detta. Vi har haft snö lite då och då sedan oktober men detta är första gången då det ser både luktar och ser ut som vinter. Jag är en sann sommarmänniska och alltid varit men nu på senaste tiden älskar jag även vintern. Nu ska jag forsätta dricka varmchoklad och forsätta fixa lite smått och gott på mitt nya projekt. 

IMG_0358.JPG

Simma

I natt så sov jag hos Siv och Stig och på morgonen stack jag till simhallen och tränade lite. Simmade i ca 40 minuter men tränade även lite starter och vändningar. Jag insåg en sak, simning är det bästa jag vet. När jag hoppar i vattnet så känns det som att inget annat existerar, bara jag och vattnet (i vissa fall även fiskar). Eftersom jag aldrig riktigt förstått det här med innebandy eller fotboll passar simning mig perfekt. Jag vill tävla individuellt en ändå tävla som ett lag. Många förstår inte att simning även är en lagsport, vad är lagkapp om inte en lagsak?

Bild 2014-11-06 kl. 17.25 (original)