Flätor

En sak som jag är så sjukt kär i för stunden är flätor, fiskbens, inbakade, vanliga, flätade flätor, flätade hårband osv..

Till en snyggare mer festlig outfit är det snyggt att ha håret uppsatt i en ”flätboll” (Finns en tutorial HÄR). Till en vardaglig tråkigare outfit så är det galet snyggt med en messy fläta, kanske en liknande som Bethany Mota har? En annan brud som oftast har väldigt snygga flätor är Kissie.

kissieskissiies

Denna dag har varit den bästa på länge eftersom min bästis kom och hälsade på. Jag träffade henne på dagis då jag var sju år, sedan dess har vi varit bästisar. Dock flyttade hon till södra Sverige för några år sedan och därför träffas vi nu ungefär en gång om året. 

moalogga

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *