Taylor Hall håper å slå seg ned og spille for et lag

Taylor Hall fikk ikke Arizona Coyotes kontraktsforlengelse, han valgte å bruke Buffalo Sabres drakt for å spille. Buffalo Sabres er det fjerde laget Taylor Hall har sluttet seg til. Han håper han kan slå seg til ro og spille for et lag. Taylor Hall mottok bare ett års kontrakt fra Buffalo Sabres, med en lønn på 8 millioner dollar. Taylor Hall håper at hockey trøye ikke vil endres i fremtiden, og han prøver å oppnå høyere utmerkelse for Buffalo Sabres.

Taylor Hall vant Hart Trophy i sesongen 2017-2018 og ble valgt som vanlig sesong MVP. Dessverre vil Taylor Hall i neste sesong bli handlet av laget for å få større fordeler. Taylor Hall har nettopp sluttet seg til Arizona Coyotes i et år, men laget har ikke hatt store forventninger til ham. Arizona Coyotes ga opp fornyelsen av Taylor Hall, og Buffalo Sabres signerte ham umiddelbart. Taylor Hall håper å jobbe hardt for Buffalo Sabres. Han er veldig takknemlig for tilliten til teamet.

Taylor Hall har blitt brukt av laget som en forhandlingsbrikke to ganger i karrieren. Han vet ikke hvorfor han ikke kan få lagets kjærlighet. Taylor Hall ble handlet fra Edmonton Oilers til New Jersey Devils, og deretter fra New Jersey Devils til Arizona Coyotes. Denne gangen valgte han endelig livsstien. Taylor Halls løpende og vandrende karriere gjør ham veldig sliten, og han håper inderlig at han kan få en langsiktig kontrakt med Buffalo Sabres.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida