Både Pittsburgh Penguins og Carolina Hurricanes har vist oppførselen til unge spillere denne sesongen

Konkurransen mellom de forskjellige divisjonene i NHL-ordinær sesong blir mer og mer hard, og de fire beste på Eastern Conference-rangeringen kjemper alle om topplasseringen. For tiden er nummer én i Eastern Conference Pittsburgh Penguins, og Washington Capitals har falt til andreplass etter å ha tapt flere kamper på rad. Etter at New York Islanders sikret seg førsteplassen i forrige måned, ble laget overgått av Pittsburgh Penguins og Washington Capitals. Etter en halv måned med hardt arbeid av Boston Bruins, gikk laget nok en gang videre til tredjeplass. Resultatene fra disse fire lagene er ikke forskjellige. Hvilken hockey trøye kan vinne seriemesterskapet til slutt?

I hele NHL-ligaen har de tre lagene i den sentrale divisjonen høyest poengsum. Disse tre lagene er Carolina Hurricanes, Florida Panthers og Tampa Bay Lightning, de er i ferd med å gå videre til sluttspillet for å konkurrere om høyeste ære. Carolina Hurricanes drakt og Florida Panthers drakt er de mest populære blant publikum denne sesongen, og hvert av spillene deres har satt et dypt inntrykk på publikum.

Det er to lag i sentralavdelingen som kom til finalen forrige sesong. Tampa Bay Lightning har holdt en god rekord, og Dallas Stars har falt langt etter på grunn av den første virusisolasjonen av spillere. I år har Pittsburgh Penguins og Carolina Hurricanes vist oppførselen til unge spillere, og publikum gleder seg til duellen mellom disse to lagene.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida