Fire lag i NHL-finale-semifinalen scoret 1-1

I NHL-semifinalen var totalresultatet for de to lagene 1-1. Disse fire lagene viser alle stor styrke, og de vil alle vinne Stanley Cup denne sesongen. Etter at Tampa Bay Lightning tapte mot New York Islanders i bortekampen, trakk laget en tilbake i hjemmekampen. Styrken til Tampa Bay Lightning i denne sesongens sluttspill er fortsatt ganske kraftig, og laget er fullt forberedt på alle måter.

Denne sesongen er Brayden Powers styrke enda bedre og mer stabil. Han scoret fem kamper på rad. Tampa Bay Lightning og New York Islanders er begge lag med god forsvarstaktikk i NHL, så det er vanskelig for begge lag å score mål i en kamp. Gjennom hele spillet fulgte målvaktene fra begge sider målet, og de snappet opp den andres mål mange ganger.

Tampa Bay Lightning var mesterlaget i forrige sesong, så mange fans kom til spillet denne sesongen. I spillet er det åpenbart flere fans som bruker Tampa Bay Lightning drakt blant publikum. De håper alle at laget kan vinne mesterskapet igjen. De kan feire denne sesongen og gjøre opp for angeren fra forrige sesong. Publikum iført New York Islanders drakt valgte alle å se spillet stille. De venter på endringen av timing og håper at de ikke vil tape for Tampa Bay Lightning igjen denne sesongen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida