Oskar Lindblom kiittää faneja, etteivät unohtaneet häntä

Tämän vuoden Bill Masterton -palkinnon lopullista voittajaa ei ole julkistettu, mutta pelaajat, jotka voidaan nimittää, tuntevat olevansa erittäin kunnia. Bill Masterton -palkinto edustaa jääkiekon urheilutaidon ja omistautumisen edustajaa jääkiekon liigassa. Niin kauan kuin heidät voidaan nimittää, sitä voidaan pitää pelaajan ammatillisen elämän suurimpana vakuutuksena ja kannustimena.

Kolme viimeistä ehdokasta tällä kaudella ovat Oskar Lindblom, Jay Bouwmeester ja Bobby Ryan, jotka edustavat heidän ammattitaitoaan. Oskar Lindblom ei voinut jatkaa osallistumistaan ​​peliin luusyövän takia, mutta hänen rakkautensa jääkiekkoon tarttui syvästi moniin ihmisiin. Oskar Lindblom on aina vaatinut taistelun torjumista sydämessään jääkiekkounien takana.

Kun Oskar Lindblom näki faneja pukeutumassa hänen nimensä Jääkiekko Pelipaidat, hän oli hyvin liikuttunut. Fanit eivät unohtaneet häntä, ja katsoessaan heidän ilmestyvän kentälle päällään Philadelphia Flyers Pelipaita numero 23, Oskar Lindblom näytti palaavan pelipaikalle uudestaan. 23-vuotias Oskar Lindblom ei luopunut toivosta, hänen elämänsä on juuri alkanut. Fanit toivovat, että Oskar Lindblom voittaa Bill Masterton -palkinnon, jotta hän kasvattaa inspiroivaa henkeä taudin torjunnassa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida