Nathan MacKinnonin suurin tavoite on johtaa Colorado Avalanche voittamaan Stanley Cup

Colorado Avalanche on aina ollut yksi vahvoista edustajista yleisön silmissä, ja monet pelaajat toivovat liittyvänsä tähän joukkueeseen. Colorado Avalanche Pelipaita ovat erittäin suosittuja harrastuksissa, ja niiden väriyhteys on varsin erityinen. NHL Pelipaidat tyylit ja kuviot ovat suhteellisen uusia, ja värit sopivat taitavaan viininpunaiseen, siniseen, hopeaan ja mustaan, mikä tekee koko Jääkiekko Pelipaidat yksinkertaisen, mutta kestävän.

Nathan MacKinnon on tällä hetkellä Colorado Avalanchen fanien suosituin pelaaja. Hänen erinomainen esiintymisensä antaa yleisölle aina nähdä jännittäviä pelejä. Vuonna 2013 Nathan MacKinnon liittyi Colorado Avalancheen, hänen numeroitu Jääkiekko Pelipaidat on 29. Nathan MacKinnon on osallistunut NHL: n All-Star-peliin neljä peräkkäistä vuotta, ja hän on pelaaja, joka on rikkonut useita ennätysjälkiä. Nathan MacKinnonin suurin tavoite on nyt johtaa joukkuetta voittamaan Stanley Cup, joukkue ei ole voittanut tätä kunniaa monien vuosien ajan.

Colorado Avalanche sijoittui toiseksi Länsi-konferenssissa 92 pisteellä tällä kaudella. Joukkue on 2 pistettä jäljessä Saint Louis Bluesista, joka on ensimmäinen. 7 vuoden kokemuksen jälkeen Nathan MacKinnon osaa johtaa joukkuetta voittamaan enemmän pelejä. Colorado Avalanche aiheutti myös Nathan MacKinnonille enemmän haittoja tällä kaudella pelaajien vammojen vuoksi. Tämän tauon jälkeen yleisö odotti innolla kohtausta Colorado Avalanchen ylösnousemuksesta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida