Philadelphia Flyers päättää edelleen allekirjoittaa kolmivuotisen sopimuksen Oskar Lindblomin kanssa

Philadelphia Flyers -pelaaja Oskar Lindblom suoritti onnistuneesti luusyövän hoidon joukkueen ja hänen sukulaistensa tuella. 23-vuotias Oskar Lindblom ei luopunut rakkaudestaan ​​jääkiekkoon luusyövän vuoksi. Hän jopa taisteli kovasti unien ja sairauksien puolesta. Nyt Oskar Lindblom on voittanut sairauden, hän on saanut takaisin 3 vuoden sopimuksen 9 miljoonan dollarin arvosta Philadelphia Flyersin kanssa.

Oskar Lindblom ei luopunut taudin valloittamisen hengestä, joten hänen Jääkiekko Pelipaidat pitivät useammat ihmiset. Oskar Lindblom ei pelannut peliä sairastuaan, mutta fanit ilmestyivät peliin yllään numero 23 Philadelphia Flyers Pelipaita. Fanit sanoivat hellästi: Toivon, että Oskar Lindblom on aina enkeli jäällä, ja toivon, että hän ei missaa jokaista peliä.

Oskar Lindblom voi palata peliin, fanit odottavat pelin alkua. Oskar Lindblom kiitti joukkuetta antamasta mahdollisuudesta ja toivoo jatkavansa peliä Philadelphia Flyers -sarjapelissä. Tämän sairauden jälkeen Oskar Lindblom ymmärtää paremmin elämän merkityksen ja arvon. Hän toivoo antavansa kaikille takaisin täydellisen ottelun.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida