Aika antaa pelaajille parhaan todistuksen

NHL: ssä tapahtui useita yllätyksiä vuonna 2020, ja pelin lykkääminen testasi virallisesti joukkueiden vahvuutta. Monet erinomaiset joukkueet ovat laskeneet merkittävästi uusintakierroksen jälkeen, eivätkä he ole kyenneet ylläpitämään voimiaan edetä. Tampa Bay Lightning on menettänyt kapteenin Steven Stamkosin johdon uusintakierroksen jälkeen, ja yleisö luuli heidän näyttävän huonoja tuloksia. Mutta kukaan ei ajatellut, että pudotuspeleissä Tampa Bay Lightningin vartija Victor Hedman osoitti hämmästyttävää joukkueen johtajuutta.

Victor Hedman on koko liigan edustavin hyökkäävä ja puolustava vartija. Tämän vuoden runkosarjassa Victor Hedman teki 11 maalia ja 55 pistettä. Tämä pistemäärä on keskimääräinen monille pelaajille, joten Victor Hedman tiesi selvästi, että pudotuspelit olivat pelin alku. Useiden vuosien etenemisen jälkeen pudotuspeleissä Victor Hedman sopeutti mentaliteettiaan ja johti joukkuetoverinsa pukeutumaan Jääkiekko Pelipaidat ja etenemään finaaliin.

Victor Hedman voitti lopulta pudotuspelien MVP-pokaalin. Hän kiitti kaikkia heidän tuestaan ​​ja kannustuksestaan. Victor Hedman on erittäin iloinen saadessaan mahdollisuuden käyttää Tampa Bay Lightning Pelipaita saadakseen tämän pokaalin. Hän on aina vakaasti uskonut sydämessään, että hänellä on mahdollisuus voittaa tämä kunnia. Aika antaa pelaajille parhaan todistuksen siitä, että Victor Hedman sai lopulta haluamansa pokaalin näiden vuosien kovan työn jälkeen. Victor Hedman on myös nähnyt monien nuorten pelaajien vahvuuden tällä kaudella. Hän uskoo, että niin kauan kuin he työskentelevät ahkerasti ja vilpittömästi, eräänä päivänä he saavat kunnian sydämessään.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.