Saint Louis Blues pelasi kauden jännittävimmän pelin

Uudessa NHL-runkosarjassa Saint Louis Blues kukisti Minnesota Wildin 9-1. Saint Louis Blues pelasi tällä kertaa kauden parhaan suorituskyvyn, ja jokainen pelaaja upposi kovaan kilpailuun. Minnesota Wild oli hieman hämmentynyt Saint Louis Bluesista, eikä kukaan poiminut joukkuetoverinsa välistä syöttöä. Minnesota Wildin ainoan maalin tässä pelissä teki Zach Parise, joka on tällä hetkellä joukkueen vanhin pelaaja.

Sen jälkeen kun Saint Louis Blues teki neljä maalia ensimmäisellä neljänneksellä, useat Minnesota Wildin pelaajat osoittivat hermostunutta mielentilaa. Vuonna 2012 Zach Parise käytti Minnesota Wild Pelipaita ja palasi kotikaupunkiinsa. Hän on pelannut tässä joukkueessa 9 vuotta. Zach Parise johti New Jersey Devilsin Stanley Cup -finaaliin kapteenina vuonna 2011, joten hän osoitti erittäin vakaa mentaliteetti kokenut paljon paikan päällä olevia kokemuksia.

Saint Louis Blues teki yhteensä 9 maalia, joista Robert Thomas teki kaksi upeaa maalia. Yleisön St. Louis Blues Pelipaita käyttävät fanit huusivat innostuksesta. He näkivät joukkueen parhaan suorituskyvyn tällä kaudella. Saint Louis Blues on tällä hetkellä Minnesota Wildin takana Länsi-konferenssin rankingissa, mutta he ovat pelanneet suotuisaa vastahyökkäyspeliä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida