Washington Capitals voittaa vastustajia peräkkäin suurilla pisteillä

Viimeaikaisessa NHL-runkosarjassa Washington Capitals on voittanut peräkkäisiä isoja tuloksia. Washington Capitals kukisti ensin Boston Bruinsin 8-1 ja sitten Philadelphia Flyers 6-1. Washington Capitals palasi jälleen itäkonferenssin kärkisijalle, ja tällä kaudella joukkueessa on ollut monia erinomaisia ​​pelaajia. Ihmiset pitävät edelleen eniten TJ Oshie ulkonäöstä, joka on pukeutunut Washington Capitals Pelipaita, eikä hänen voimansa ole vähentynyt vähän.

Pelin jälkeen Washington Capitals näytti 7 pelaajaa, jotka tekivät 10 maalia tällä kaudella. Boston Bruinsin vahvuus on vähentynyt tällä kaudella, ja heidän on vaikea sijoittua liigassa ensimmäiseksi. Kun Boston Bruins ja Washington Capitals aloittivat taistelun vasta 4 sekunnin ajan, molempien osapuolten pelaajat alkoivat repiä toistensa NHL Pelipaidat ja lyödä vastustajiaan. Tämä tapahtui pelin alussa, mikä johti molempien osapuolten voimakkaaseen kostoon seuraavissa peleissä. Washington Capitalsin pelaajien yhtenäisyys on todella hämmästyttävää. Tässä pelissä kolme joukkueen pelaajaa teki kaksi maalia.

Washington Capitals on tehnyt suuren läpimurron tällä kaudella. Joukkue ei ole pelannut hyvin kolme vuotta. Tällä kertaa Washington Capitals teki 8 maalia Boston Bruinsilta, ja joukkue rikkoi ennätystä ensimmäistä kertaa vuosikymmenen aikana. Boston Bruinsin puolustava joukkue oli huono, ja Brad Marchand jätti peräkkäiset maalit maalin edessä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida