Montreal Canadiensin maalivahdin Carey Pricein unelma

NHL: n valitettavin pelaaja viime kaudella oli maalivahti Carey Price, joka ei ole voittanut Stanley Cupia 14 vuoteen Montreal Canadiensin kanssa. Viime kausi oli ensimmäinen kerta, kun Carey Price pukeutui finaaliin nro 31 – NHL Pelipaidat, mutta valitettavasti he lopulta hävisivät Tampa Bay Lightningille. Vaikka Montreal Canadiens voitettiin, maalivahti Carey Price teki silti vaikutuksen yleisöön.

Finaalissa Montreal Canadiensin ja Tampa Bay Lightningin välillä Carey Price seurasi maalia lujasti. Hän toivoi, että kovalla työllä hän voisi muuttaa pelin. Joten viimeisessä pelissä kumpikaan osapuoli ei tehnyt maalia ensimmäisellä puoliajalla, ja molemmat maalivahdit pelasivat erittäin hyvin. Toisella puoliajalla Montreal Canadiensin hyökkääjän huolimattomuuden vuoksi vastustaja voitti avainmaalin.

Pelin lopussa Carey Price jätti surullisesti hyvästit stadionille. Hänen 14 vuoden unelmansa ei vieläkään toteutunut. Carey Price on pitänyt Montreal Canadiens Pelipaita lapsesta asti, joten hän ei koskaan ajatellut vaihtaa joukkuetta unelmiensa vuoksi. Vuosien varrella Carey Price uskoo vakaasti, että Montreal Canadiens voi voittaa jälleen Stanley Cupin, ja hän odottaa tätä tilaisuutta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida