Kasperi Kapanen toivoo pelaavansa paremmin Pittsburgh Penguinsissa

Viime vuonna Toronto Maple Leafs ja Pittsburgh Penguins vaihtoivat pelaajia keskenään erittäin onnistuneesti, ja molemmat joukkueet ovat parantuneet pelissä. Kasperi Kapanen palasi viime kaudella Pittsburgh Penguins Pelipaita. Hän on sekä tuntematon että tuttu tästä joukkueesta. Pittsburgh Penguins valitsi Kasperi Kapasenin vuoden 2014 NHL -draftiin, mutta hänet vaihdettiin Toronto Maple Leafsiin vain vuoden kuluttua. Kasperi Kapasen kaksi siirtoa saatiin päätökseen, koska pelaajatapahtumia oli paljon, ja hän tunsi vakavasti, että joukkue ei arvostanut häntä.

Vuonna 2019 Kasperi Kapanen sai ilmeisesti kolmen vuoden sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa, mutta hänet vaihdettiin Pittsburgh Penguinsiin vain vuoden kuluessa. Kasperi Kapanen toivoo kovasti voivansa pelata tiimissä tasaisesti, mutta hänestä on aina tullut joukkueen kauppatavara vuosien varrella. Kasperi Kapanen todella piti Toronto Maple Leafs Pelipaita kovasti. Kun hän pelasi tässä joukkueessa, hän yritti löytää mahdollisuuksia esiintyä.

Kaudella 2018-19 Kasperi Kapanen sai vihdoin mahdollisuuden aloittaa. Hän päätti kauden 78 ottelussa 20 maalilla ja 44 pisteellä. Joten kun Kasperi Kapanen sai tietää, että hänet vaihdettiin jälleen, hän oli täynnä liikaa avuttomuutta. Viime kaudella Kasperi Kapanen palasi Pittsburgh Penguinsiin eikä hänen mentaliteettinsa ollut riittävän vakaa. Hänen täytyi sopeutua uuteen tiimimalliin. Uusi kausi on alkamassa. Kasperi Kapanen on lievittänyt sydämensä haluttomuutta. Hän toivoo pelaavansa parhaansa Pittsburgh Penguinsissa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida