Ensimmäistä kertaa 10 vuoteen Erik Gudbranson valitsee joukkueen, johon haluaa liittyä

NHL on organisaatio, joka siirtää vähiten pelaajia eri liigapeleissä. Monet pelaajat jatkavat pelaamista sen jälkeen, kun he ovat tulleet draftiin. Jotkut heistä ovat olleet siirtotilassa. Erik Gudbranson on paras esimerkki. Erik Gudbranson liittyi NHL -liigaotteluun vuonna 2011 ja on pelannut seitsemässä eri joukkueessa viimeisen 10 vuoden aikana. Erityisesti kaudella 2019-2021 Erik Gudbranson on siirtynyt neljän joukkueen välillä.

Kesällä 2021 Erik Gudbransonista tuli vihdoin vapaa agentti. Mikään joukkue ei vaihda häntä halutessaan. Muistaen uransa kymmenen vuotta Erik Gudbranson katsoi hellästi huoneen seinälle ripustettua Florida Panthers Pelipaita. Erik Gudbranson on ollut Floridan Panthersissa pisimpään. Hän vietti yhteensä 5 kautta. Joukkue on hylännyt Erik Gudbransonin kauppiaana vuosien varrella, ja hänen sydämensä on täynnä surua. Ensimmäisestä kerrasta lähtien, kun Florida Panthers käytti kauppiaana Erik Gudbransonia, hänellä on ollut NHL Pelipaidat, josta hän ei pitänyt kuusi kertaa ilman oikeutta valita.

Tänä vuonna Erik Gudbranson voi vihdoin rauhoittua ja valita itselleen oikean joukkueen. Lopulta hän liittyi Calgary Flamesiin yhden vuoden sopimuksella, jonka arvo oli 1,95 miljoonaa dollaria. Erik Gudbranson pukeutui innoissaan Calgary Flames Pelipaita ja hymyili kasvoillaan. Erik Gudbranson kiitti Calgary Flamesia luottamuksesta, ja hän tekee kovasti töitä tämän joukkueen hyväksi. Yleisö ei edelleenkään ymmärrä, miksi joukkue käyttää aina Erik Gudbransonia neuvottelusiruna, ja joukkueet, jotka saavat hänet, hylkäävät hänet helposti uudelleen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida