Teuvo Teräväinen säilyttää uskon sydämessään

Ajan myötä monet nuoret pelaajat ovat vähitellen alkaneet kasvaa. Viimeisten kolmen vuoden aikana Carolina Hurricanes on kasvanut uudelleen, ja joukkue on jatkuvasti edennyt pudotuspeleihin. Teuvo Teräväisestä on nyt tullut erinomainen ja vakaa pelaaja, ja hän pitää yhä enemmän myös tästä punaisesta Carolina Hurricanes Pelipaita. Myös Teuvo Teräväisen ensimmäinen NHL Pelipaidat oli punainen. Hän pelasi tuolloin Chicago Blackhawksissa. Valitettavasti joukkue myi hänet kauppatavarana vuonna 2016.

Lähtiessään Chicago Blackhawksista Teuvo Teräväinen pohti puutteitaan. Hän ei halua olla jälleen kaupan kohteena muille joukkueille. Viiden vuoden aikana Carolina Hurricanesissa Teuvo Teräväinen työskenteli ahkerasti kouluttaakseen ja parantaakseen kykyjään. Hän halusi tulla sellaiseksi pelaajaksi, jota joukkue ei hylkäisi. Aina kun Teuvo Teräväinen katsoi Chicago Blackhawks Pelipaita huoneessa, jota ei ollut käytetty moneen vuoteen, hän piti aina uskoa sydämessään vahvemmaksi.

Viime kaudella Carolina Hurricanes eteni pudotuspeleihin ja sai ensimmäisen sijan keskusdivisioonassa. Valitettavasti joukkue hävisi Tampa Bay Lightningille toisella kierroksella. Vuosien mittaan Carolina Hurricanes on hitaasti kasvattanut joukon erinomaisia ​​nuoria pelaajia, ja he tarvitsevat lisää pelejä kasvaakseen. Uudella kaudella Carolina Hurricanes purjehtii jälleen, ja he toivovat voivansa taistella jälleen Tampa Bay Lightningia vastaan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida