Tampa Bay Lightningin pelaaja vaihtuu uudella kaudella

Tampa Bay Lightning säilytti nämä erinomaiset pelaajat viime kaudella, mutta tänä vuonna joukkue on menettänyt paljon pelaajia. Tampa Bay Lightning voitti kaksi peräkkäistä kautta, joten muutkin joukkueet ovat suosineet heidän pelaajiaan. Tampa Bay Lightningilta puuttuu paljon suotuisia varajäseniä uudella kaudella, joten voiko heistä silti tulla mestaruuden ensimmäisen valinnan joukkue?

Maalivahti Andrei Vasilevskiy, hyökkääjät Nikita Kucherov ja Brayden Point pysyvät joukkueessa, ja kapteeni Steven Stamkos käyttää myös Tampa Bay Lightning Pelipaita osallistuakseen uuteen kauteen. Vaikka Tampa Bay Lightning on menettänyt joitakin edullisia pelaajia, joukkue säilyttää edelleen pääpelaajien olemassaolon. Nuoret pelaajat haluavat vaihtaa NHL Pelipaidat parempaan kehitystilaan, kun taas vanhat pelaajat vaativat pelaamista joukkueessa sydämensä uskon vuoksi.

Tampa Bay Lightning lisäsi uudella kaudella myös useita erinomaisia ​​vanhoja pelaajia, ja valmentaja Jon Cooper solmi myös uuden sopimuksen joukkueen kanssa. Vielä ei ole päätetty, voiko Tampa Bay Lightning suorittaa kolme peräkkäistä mestaruutta, mutta valmentaja ja pelaajat tekevät kaikkensa taistellakseen sen puolesta. Joukkueiden vahvuus muuttuu joka kausi. Millaisen pelivaikutuksen Tampa Bay Lightning -pelaajien siirto tuo mukanaan?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida