Patrick Kanen paluu antaa Chicago Blackhawksille ensimmäisen pelivoiton

Jokin aika sitten Chicago Blackhawksin pelaajat eivät pystyneet kilpailemaan COVID-19:n vuoksi, ja joukkueen ennätys koki myös suuren eron. Pääpelaajien poissaolon vuoksi Chicago Blackhawks hävisi 7 ottelusta kymmenestä. Tällä kierroksella Chicago Blackhawks voitti Ottawa Senatorsin 5-1, ja joukkue voitti kauden ensimmäisen pelin. Patrick Kane ja hänen joukkuetoverinsa käyttivät jälleen Chicago Blackhawks Pelipaita kilpaillakseen, ja he syleilivät onnellisesti yhdessä juhlimaan voiton paluuta.

Patrick Kane palasi jälleen ja toi joukkueelle mahtavia yllätyksiä. Hän teki pelissä kolme maalia. Patrick Kane teki takakäden, suoran laukauksen ja yhden laukauksen. Hänen loistava esityksensä sai yleisöltä lämpimät suosionosoitukset. Punainen nro 88- Jääkiekko Pelipaidat on erittäin näkyvä kentällä, koska sitä käytettiin Patrick Kanessa.

Chicago Blackhawks ei ole voittanut peliä pitkään aikaan, ja tämä peli sai fanit itkemään ilosta. Fanit kiittävät Patrick Kanea hänen omistautumisestaan ​​ja kovasta työstään joukkueelle. He ihailevat tätä mahtavaa pelaajaa. Pelin jälkeen Patrick Kane ja fanit aloittivat mielenkiintoisen vuorovaikutuksen. Tämä humoristinen, söpö ja osaava pelaaja veti kaikki jälleen syvästi puoleensa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida