Minnesota Wild toivoo, että Kevin Fiala voi esiintyä hyvin

Tällä kaudella Minnesota Wildin voimat palautuivat hitaasti. Joukkue on ollut hiljaa kolme vuotta ilman erinomaista ennätystä. Pelin viimeisellä kierroksella Minnesota Wild voitti Arizona Coyotesin 5-2 voittaakseen kauniin pelikuvan, ja heidän ennätyksensä sijoittui myös Keski-divisioonan ensimmäiseksi. Tällä kierroksella Minnesota Wild voitti Vegas Golden Knightsin 2-3. He eivät onnistuneet säilyttämään kärkeä.

Tällä hetkellä Minnesota Wildilla on ennätys 9 voittoa ja 4 tappiota. Heidän voimakkain vastustajansa on Saint Louis Blues. Vuosien varrella Minnesota Wild on yrittänyt pitää hyviä pelaajia joukkueessa. Heidän on odotettava hyvää aikaa voittaakseen pelin. Minnesota Wildin ja Arizona Coyotesin välisessä ottelussa Fiara, joka pukeutui nro 22- Jääkiekko Pelipaidat, suoriutui erittäin hyvin. Hän tyrmäsi nopean iskulaukauksen maalin eteen ja teki kauden toisen maalin. Tänä vuonna Kevin Fiala sai Minnesota Wildin jatkosopimuksen, mutta joukkueen kausi on vain yksi vuosi.

Kevin Fiala vaihdettiin Minnesota Wildiin erityisolosuhteissa, joten hänen mentaliteettinsa ei ole ollut tarpeeksi vakaa. Vuonna 2019 Minnesota Wild antoi Kevin Fialalle kahden vuoden sopimuksen. Valitettavasti hänen suorituksensa näiden kahden vuoden aikana ei ollut hyvä. Minnesota Wild on aina uskonut, että Kevin Fiala voi menestyä paremmin, mutta hän ei ole kovin varma, joten joukkue voi uusia hänet vain lyhyellä sopimuksella. Kevin Fiala on vasta 25-vuotias ja hänen uransa on edelleen erittäin pitkä. Jos Kevin Fiala todella haluaa jatkaa Minnesota Wild Pelipaita yllään, yleisö toivoo, että hän voi esiintyä hyvin tällä kaudella. Minnesota Wildin antamalla sopimuskaudella, jos Kevin Fiala jatkaa huonosti, joukkueen on vaikea pitää läsnäoloaan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida