Hyvä mentaliteetti Tampa Bay Lightningin pelaajilla

New York Islanders kohtasi Tampa Bay Lightningin ensimmäistä kertaa tällä kaudella tai hävisi 1-4. Heidän huonosta ennätyksestään on tullut divisioonan viimeinen sija. Monien katsojien odotukset New York Islandersin suhteen jatkuvat seuraavissa peleissä, mutta valitettavasti tämä joukkue näyttää menettäneen voimansa viime aikoina. Tampa Bay Lightning on säilyttänyt vakaan ennätyksen runkosarjassa, ja se sijoittui divisioonassa kolmanneksi viime kaudella.

Viimeisen kahden vuoden aikana Tampa Bay Lightningin suorituskyky runkosarjassa ei ole ollut kovin erinomaista, mutta he ovat aina pystyneet pelaamaan pudotuspeleissä vahvimmin. Vaikka Tampa Bay Lightningin pelaajiin on tehty joitain muutoksia tällä kaudella, erinomaiset pääpelaajat käyttävät edelleen alkuperäisiä NHL Pelipaidat. Steven Stamkos, Nikita Kucherov, Brayden Point ja maalivahti Andrei Vasilevski pitävät kaikki tästä sinivalkoisesta Tampa Bay Lightning Pelipaita, ja he tekevät lujasti töitä voittaakseen joukkueen kolme peräkkäistä mestaruutta.

New York Islanders on menettänyt etunsa tällä kaudella, ja kaikki haluavat nähdä, että kahden joukkueen välinen ottelu finaalissa on vaikeampi saavuttaa. Kaikki katsoivat New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin jääkiekkotyylejä, ja he kaikki huokaisivat vakaan pelaajan mentaliteetin tärkeyttä. Tampa Bay Lightning on hillitty ja vakaa joukkue. He törmäävät harvoin vastustajien kanssa pelissä ja käyttävät aina voimiaan voittaakseen vastustajat todistaakseen oikeudenmukaisuuden.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida