niamh shetenhelm du kan dela

Priyanka Chopra går ut med Ultimate Summer Carry-All

Under de senaste månaderna har Christian Diors monogrammed tote väska haft ett stort ögonblick. Det har blivit upprepade gånger på kändisarnas armar, särskilt på flygplatsen. Den rymliga formen gör den perfekta resesällskapet. Vattenflaska, bok, ögonmask – den passar allt. Rihanna och Bella Hadid är bland de A-listers som har kartlagt konstruktionsstycket runt, deras väskor till och med skräddarsydda med sina namn. Nu är Priyanka Chopra den senaste stjärnan för att ta den till gatorna.

Chopra, som för närvarande är i Paris, Frankrike med man Nick Jonas, sågs ut att shoppa med statusbära-allt vid hennes sida tidigare idag. Väskan säger att jag är här och redo att spendera. Hon bar den med en plungerande V-nacka jumpsuit, accentuerad av ett smakfullt guldkedja och vita patentankläder från Jimmy Choo, medan stora flygare gav henne superstjärnan. Trots att totot har varit sommarens obestridliga breakout-stjärna har det hittills varit avsevärt reserverat för reseändamål. Chopra tar den till nästa nivå och behandlar den som en daglig stapel. Får inte mer glam än det.

Jeff Goldblum och hans fru Emilie Livingston ta datum natt till nästa nivå

När det gäller dagens mode har kändispar varit kända för att samordna: George och Amal Clooney har gjort dressy-ensembler, medan Priyanka Chopra och Nick Jonas har valt mer avslappnade sommaruppfödningar. Men sällan ser vi ett exakt vänskapsmoment för att festa fram till förra kvällen när Jeff Goldblum och fru Emilie Livingston tog en kväll ut på Craigs i Los Angeles, Kalifornien. I matchande Prada-skjortor tog paret parstil till nästa nivå.

Goldblum, som ofta bär den italienska etiketten, hade en blom- och hawaiisk printskjorta som var exakt densamma som Livingston’s. Deras samordning slutade inte heller heller; båda hade vit botten också, Livingston gör cut-off shorts och Goldblum gör skinny jeans. Hon accessorized med grafiska pumpar, medan han gjorde snygga svarta Chelsea stövlar.

Så har paret bara höjt baren på datum natt stil? I slutet av dagen verkar det vara en löjlig idé att bära identiska outfits för en romantisk utflykt-men när det är i dagens säsong Prada fungerar det på något sätt.

Sandal Averse? Dessa sommar stövlar är det perfekta oväntade alternativet

Alla produkter som presenteras på Vogue väljs oberoende av våra redaktörer. När du köper något via våra detaljhandelslänkar kan vi dock tjäna en affilierad provision.

Sandaler är inte de enda skor du kan-eller borde! -Kläder i sommar. Låt oss inte fel: Öppna tårna är perfekta för helgedagar, avslappnade promenader och semester, men de är inte det mest praktiska valet när det gäller en regnig dag, ett underfrysande kontor eller utforska staden. Och medan vi har godkänt Emily Ratajkowski-godkända klädsko-parning, om du hatar att utsätta fötterna eller bara vill byta ut ditt utseende, är det här ett annat oväntat alternativ att tänka på: sommarstöveln.

Det finns inget bättre sätt att balansera en flört blommig frost och sedan med en rocker combat boot. Dessa robusta lace-up stilar ger söta sommarklänningar precis rätt kanten och är den perfekta följeslagaren för dina fötter under somrarna i staden. Fortfarande inte övertygad? Pröva ett par som släpper helt och hållet, precis som dina favorit sandaler gör, som lågklackade fotkängor eller breda cowboy stövlar. Plus sommarens snygga väder ger nya möjligheter att ta brokade och jacquard, silke och satin, eller mocka och kanfasbaggar ut för en tur utan att behöva oroa sig för att förstöra deras känsliga yttre. Håll grunden hela sommaren i dessa 15 iterationer, och du kommer att ställas för att stampa runt från nu till hösten.

Hej världen!

Välkommen till improveme.se. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller ta bort det och börja blogga!