Willian on saanut todella rasvaa, koska kausi päättyi

Suurin osa Chelsean pelaajat eivät valtion tällä kaudella, poikkeuksetta yllään jalkapallo pelipaidat musta pelaaja, joka on Brasilian keskikenttäpelaaja William. Muuten pettymys vuosi Chelsean runsaasti hohto ja kyvyt keskikenttäpelaaja Willian antoi fanit syytä olla iloinen.

Brasilian keskikenttäpelaaja voitti molemmat Chelsea vuoden pelaaja ja pelaajien Player of the Year. Hän on ahkera käynnissä voittaa sydämet faneja. Mutta pelottavaa on, että kauden päätteeksi vain kaksi viikkoa kehonsa ilmestyi vakava aliasing, nopea fat nopeus on ällistyttävää.

William käynnissä Brasilian ystävyysotteluita on tullut huomion Twitterin käyttäjiä. Näet Chelsea pelipaita eivät ole pystyneet mukautumaan turvotusta kehonsa Twitter käyttäjät ovat sanoneet: “vain kahden viime viikon, William miten rasva voltti norsu?” “William on tarkalleen miten?”

0 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *