Beställ billiga fotbollströja och fotbollströjor online

FC Barcelonas huvudtränare Xavi erbjuder sig att värva Leo Messi nästa år

Det var ett helt år från förra sommaren till i somras, och det tog Xavi att komma på en sak på en säsong. FC Barcelonas huvudtränare Xavi föreslog nyligen för klubben att han vill värva den fria agenten Leo Messi nästa sommar. Det hela är bara ett förslag från Xavi och ordförande Joan Laporta Estruch, kommer Leo Messi att vara sugen på billigt FC Barcelona Matchtröjor nr 10 igen?
President Joan Laporta Estruch pratade alltid om Leo Messi inför media förra säsongen, och även huvudtränaren Xavi pratade om honom under lågsäsongen. Det kom ingen respons på sociala medier för Leo Messi, som nu är upptagen med träning med Paris Saint-Germain. FC Barcelonas värvningar skadar Leo Messi så mycket att klubben är villiga att betala FC Bayern München en övergångssumma och ett maxavtal för att värva Robert Lewandowski. Medan klubben lät Leo Messi lämna som free agent förra året, vill de även värva Leo Messi på free agent nästa år. FC Barcelonas ambitioner är riktigt stora, de vill inte bara få Robert Lewandowski, de vill också få Leo Messi igen. Kan Argentina-spelares inflytande förlora mot polska spelare?
FC Barcelonas övertrassering i framtiden kanske inte nödvändigtvis leder till värvningen av Leo Messi, trots allt har spelarna rätt att neka. För närvarande fortsätter Leo Messi att äga billigt Paris Saint-Germain Matchtröjor och han hoppas att han kan uppnå bra resultat under den nya säsongen. Xavi till Leo Messi är bara ett förhållande mellan tidigare lagkamrater, deras vänskap kan inte påverka den senares beslut.

Salah skriver på nytt kontrakt med Liverpool

Liverpool meddelade officiellt att Salah har slutfört kontraktsförlängningen med klubben! Det rapporteras att de två sidorna skrivit på ett nytt treårskontrakt. Den 30-årige Salah kommer att fortsätta spela för Liverpool i Rabatt Liverpool fotbollströjor i ytterligare tre år, och Liverpool-fansen är också glada över de goda nyheterna.
”Jag mår bra, jag är glad över att vinna troféer med laget, det är en glad dag för alla”, sa Salah efter förlängningen.
Att möta Salahs lönekrav skulle vara exceptionellt för Liverpool. Mane har trots allt valt att bära billigt FC Bayern München Matchtröjor tidigare. Den främre ”treudden” som består av Salah, Mane och Firmino är en av nyckelfaktorerna i Liverpools framgångar de senaste åren. Rollen som den spelar är över de andra två. För Salah har direkt deltagit i så många som 164 mål i Premier League under de senaste fem åren, på första plats i Premier League. Detta är förmodligen nyckelfaktorn i Liverpools val att behålla Salah.

Juventus tog farväl av Dybala

För sju år sedan kom Paulo Dybala till Turin för att möta Juventus.
Här har Dybala vuxit från en stigande stjärna till en rutinerad spelare.
Med 115 mål, 45 assist och 12 troféer berättar han sin historia med
Juventus. Och nu ska han säga hejdå till Juventus fotbollströja med eget namn.
Minnet
av dessa sju år är inte bara vävt av mål och segrar, utan också
fullmatat av bländande hantverk, otaliga oförglömliga nätter och lysande
framträdanden.
Dybala uttryckte också kärleksfullt till Juventus på sociala plattformar:”Att bära Rabatt Juventus fotbollströjor och
bära kaptensbindeln är en av de största stoltheterna i mitt liv
hittills, det är en stor tröja och förhoppningsvis en dag kan jag visa
den för mina barn och barnbarn.”
Jag hoppas att Dybala kan fortsätta att fortsätta sin karriärs framtid i andra lag. Om Dybala väljer att bära Inter Milan Stadium tröja eller andra lags tröja, låt oss vänta och se.

Mane ansluter till Bayern München för att avsluta Premier League-karriären

Liverpool meddelade officiellt att Sadio Mane har bestämt sig för att ta av sig Rabatt Liverpool fotbollströjor för att ansluta sig till Bayern München, vilket avslutar sin Premier League-karriär och öppnar ett nytt kapitel.
Liverpools officiella uttalande löd: ”Som en smittsam och effektiv spelare är det ingen tvekan om att han kommer att gå till historien som en av de bästa anfallarna i Liverpools historia.”
Mane kom till Southampton från Red Bull Salzburg i september 2014. I maj 2015 gjorde Mane ett hattrick på bara 16 minuter av matchen mot Aston Villa. De tre målen skilde bara 2 minuter och 56 sekunder, vilket slog Premier League-rekordet och behöll det än i dag.
Mane, nu 30, kommer att välja att åka till Tyskland. Han har bestämt sig för att ta på sig billigt FC Bayern München Matchtröjor till barn och slåss om fler titlar.

Franska mittfältaren Joan Armeni ansluter till Real Madrid!

Real Madrid har värvat den 22-åriga franska landslagsmannen Joan Armeni, som alltid har varit ett mål för Paris Saint-Germain. Nu har Real Madrid vunnit! I Real Madrid kände Joan Armeni respekt och uppriktighet. Ancelotti ringde personligen upp Joan Armeni och kommunicerade. Real Madrids tränare sa till honom att han kunde göra många insatser för Real Madrid.
I kampen om Joan Armeni vann Real Madrid och slog Paris Saint-Germain och Liverpool. Liverpool ville också värva Joan Armeni, men spelaren själv bestämde sig för att bära Rabatt Real Madrid fotbollströjor.
För PSG och Mbappe är det ett slag. Speciellt Mbappe, han vill väldigt gärna att Joan Ameni ska vara med, men den här gången gick Joan Ameni till laget som Mbappe hade nått en överenskommelse med – Real Madrid, de 14 Champions League-mästarna! I somras, trots att Real Madrid vann Champions League, drabbades de av ett slag på transfermarknaden, de hade redan nått en överenskommelse med Mbappe, men Mbappe valde till slut att fortsätta bära billigt Paris Saint-Germain Matchtröjor till barn.

Argentina slog Italien med 3-0 och vann den europeiska supercupen i Sydamerika

I den sydamerikanska europeiska supercupen 2022 passade Lautaro ett skott, Di Maria och Dybala gjorde 1 mål var och Messi gav 2 assist. Till slut slog Copa America-mästaren Argentina Europamästarna Italien med 3-0 och Messi vann sin första personliga vinst 40 mästerskapstroféer. Fansen som bar Argentina Stadium tröja jublade för att Argentina skulle vinna mästerskapet.
Messi är en fantastisk spelare, förutom att göra mål är Messi också bra på att passa, assistera, organisera, samarbeta, passa och slå igenom etc. Han har totalt 331 assist i karriären. I förra årets Copa America, som Argentina vann, var Messi den bästa spelaren, bästa målskytt, bästa assist, bästa spelare i spelet och topp tio statistik. Messi har mer än 200 assist i klubben, den första personen i historien och den enda spelaren som har 200 assist.
Messi är inte bara från Argentina, utan från världen. Jag kan inte komma på ord för att beskriva Messi. Barn över hela världen vill ha en billigt Messi Matchtröjor till barn och heja på sin idol.