Barcelonas kaptajn annoncerer afgang

For nylig meddelte Barcelona-kaptajn Busquets, at han frit vil forlade holdet efter denne sæsons afslutning og sige farvel til de røde og blå Billige fodboldtrøjer, der har fulgt ham i 18 år.
I 2008 kom Busquets ind på førsteholdet fra Barcelona U19 og har indtil videre spillet for holdet. Han er en sand Barcelona-legende. Busquets har tilbragt sin karriere i Barcelona. Udseendet på hans FC Barcelona trøje med røde og blå striber er længe blevet et symbol på klubben. Han spillede 719 kampe for Barcelona og bidrog med 18 mål og 45 assists. I denne periode vandt han 3 Champions League-titler, 3 Club World Cup-titler, 8 La Liga-titler, 3 europæiske Super Cup-titler, 7 King’s Cup-titler, 8 spanske Super Cup-titler og mange andre hædersbevisninger og priser. Han viste også enestående præstationer i det spanske landshold, vandt VM i 2010 og hjalp Spanien med at forsvare Europa Cuppen i 2012.
Fra en ung spiller til en holdleder, Busquets er ikke kun en af de mest fremragende midtbanespillere i Barcelonas historie, men også lederen og kernen af holdet. Han er altid rolig og selvsikker på banen, giver stabilitet og organisatoriske evner til holdet og yder støtte og hjælp til sine holdkammerater. Hans kærlighed til fodbold har også vundet respekt hos fans og holdkammerater.
Som tidligere holdkammerat til Busquets sendte Messi også velsignelser til Busquets på sociale medier: ”På banen bærer du altid nummer 5, men i virkeligheden er du som spiller og person nummer 10. Jeg ønsker dig og din familie al den bedst i denne nye fase. Tak for alt på og uden for banen, vi har brugt så meget tid sammen, der har været mange smukke, og nogle komplicerede øjeblikke…de vil altid være Exist! Knus, @Busquets.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *