Brighton sælger to midtbanekerner

Brighton er ikke et rigt hold, men med kun tre runder tilbage i den voldsomme Premier League i denne sæson, opretholder Brighton stadig konkurrencen om europæisk kvalifikation. Som en lille og mellemstor klub er det Brightons mål aktivt at arbejde hårdt for at overleve i Premier League, og for at gøre holdet bedre gennem spillertransaktioner. Derfor har Brightons blå og hvide Billige fodboldtrøjer vist en unik charme usynligt og tiltrækker mange fans.
På nuværende tidspunkt, blandt Brighton-holdet, har de to centrale midtbanespillere Caicedo og McAllister den mest handelsværdi og har fået mest opmærksomhed fra de store giganter. At dømme ud fra de aktuelle nyheder vil McAllister bære Liverpool trøje om sommeren, og Caicedo mangler stadig at vælge mellem Chelsea og Arsenal. De estimerede transfergebyrer for de to spillere er omkring 100 millioner euro, hvilket betyder, at transaktionen af disse to spillere kan bringe omkring 200 millioner euro i omsætning for Brighton.
Den enorme indtægt fra salget af Caicedo og McAllister kan fortsætte med at lede efter unge spillere, som Brighton kan træne. Praksis med at finde unge spillere og træne spillere gennem dataanalyse giver dem mulighed for hurtigt at opnå fordele gennem vækst af unge spillere. Med hensyn til træningssystem er Brighton ikke det mest succesfulde hold, men klubben kan hvert år tjene mange indtægter til klubben og tiltrække mange unge spillere til at være med.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *