Manchester-City-knuste-Real-Madrid-med-4-0Manchester City knuste Real Madrid med 4-0Manchester-City-knuste-Real-Madrid-med-4-0

Før den anden del af Champions League-semifinalen troede de fleste, at Guardiolas hold ville være meget stærkt, men de forventede ikke, at det ville være så stærkt! Folk gættede også på, at den hvide Fodboldtøj måske var ude, men de forventede ikke at opleve sådan en fiasko! 4-0! Manchester City gjorde den forsvarende Champions League-mester hjælpeløs med en stærk indstilling.
Med en scoring på 1-1 i første runde sendte Manchester City og Real Madrid begge alle hovedspillerne i anden runde. Men over for den luksuriøse lineup ledet af Guardiola, har Ancelottis hold intet at gøre. I starten af kampen gik Manchester City, som sad hjemme, hurtigt ind i en fuld offensiv tilstand. Det offensive hold bestående af Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish og Harland fortsatte med at angribe Real Madrids forsvar. Harlands to på hinanden følgende scoringschancer blev blokeret af Courtois’ redninger på gudeniveau. Efterfølgende faldt Silva, iført nr. 20 Manchester City trøje, ned som en krigsgud og scorede to gange for med succes at åbne døren til sejr for Manchester City. Over for Manchester Citys fulde ildkraft har Real Madrid været i en passiv tilstand. I det 76. minut af kampen tog De Bruyne et frispark, og Akanji udbyggede scoringen for Manchester City. I overtiden scorede Alvarez, der lige var kommet fra bænken, igen til 4-0.
Da kampen sluttede, ventede Ancelottis hold ikke på et mirakel, og den midtbaneramme, der havde støttet Real Madrid i mange år, har måske ikke været i stand til at støtte det. I modsætning hertil drev Guardiolas hold hjemmefansene ud i fuldstændig vanvid med en absolut stærk attitude. Med en sejrsrække på 11 kampe i Premier League, en komplet FA Cup-sejr og to på hinanden følgende elimineringer af topklubber i Champions League, bygger Manchester City sit eget dynasti med en dominerende præstation. På sidste etape i Istanbul skal Manchester City møde Serie A-giganterne Inter Milan. Kan Manchester City denne gang med succes krone den nyeste konge på den højeste scene?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *