Manchester Citys sejrsrække på 12 kampe slutter

Manchester City, som allerede har vundet mesterskabet før tid, spillede ude mod Brighton, sæsonens største dark horse. Harland assisterede Foden med at score, Enciso World Wave udlignede. Til sidst blev Manchester City, som havde vundet 12 sejre i træk i Premier League, endt 1-1 af Brighton.
Manchester City har vundet Premier League før tidsplanen, og de har stadig to finaler at spille i FA Cuppen og Champions League, så Guardiola lavede nogle rotationer i denne kamp. Spillere iført Brighton Hove Albion fodboldtrøjer stillede op for at lykønske mestrene Manchester City før start. I første halvdel af kampen missede Harland en god mulighed og assisterede Foden til at score. Så blæste Brighton-teenageren Enciso, iført nr. 20 Billige fodboldtrøjer, en uløselig verdensbølge for at udligne stillingen. I anden halvleg havde de to hold angreb og forsvar mod hinanden, men ingen af dem scorede effektivt. I sidste ende blev Brighton terminatoren for Manchester Citys 12-spils sejrsrække og låste sig i top 6 en runde før tidsplanen, og kvalificerede sig til Europa League i næste sæson.
I denne kamp sprængte Brighton, der spillede hjemme, 20 skud. Dette er det tredjeflest antal skud mod modstandere i en enkelt kamp i Guardiolas trænerkarriere. Og Harland, der spillede hele kampen, formåede ikke at fortsætte med at genopfriske sin egen Premier League-scoringsrekord. Haaland har kun scoret 1 mål i de seneste 6 kampe. Denne tilstand bekymrer også mange Manchester City-fans. Dernæst venter der FA Cup og Champions League finaler. Jeg håber, at Harlands energi kan eksplodere i de to finaler.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *