Elleve års udholdenhed, formåede ikke at vinde en Bundesliga-titel

De 34 runder i Bundesligaen er overstået. Bayern og Dortmund har 71 point. Bayern vandt Bundesligaen i 11 på hinanden følgende mesterskaber med en målforskel. Mens jeg lykønsker Bayern, må jeg have ondt af Royce. Han er blevet hos Dortmund i 11 år, og han er bestemt værdig til at have en Bundesliga-mester i sin karriere.
Når vi ser tilbage på de seneste 11 år, har Dortmund præsteret meget godt i Bundesligaen og blev engang Bayern Münchens største konkurrent. Royce, der bærer Billige fodboldtrøjer nr. 11, er holdets kernefigur. I denne periode demonstrerede han fuldt ud sit fremragende lederskab og tekniske færdigheder. Han går altid foran med et godt eksempel og bliver en rollemodel for unge spillere at lære af. Uanset om holdet støder på forskellige udfordringer og ulykker, eller på grund af skader og ustabile tilstande, opfordrer Royce altid alle til at bevare en positiv holdning og tror på, at den næste mulighed altid vil komme.
Dortmund ser ikke ud til at have været begunstiget af skæbnen, og Reus missede endnu en gang Bundesliga-mesterskabet. Da Royce bar en Borussia Dortmund trøje og fældede tårer på Signal Iduna Park, blev den ”tragiske helt” et mærke, som Royce ikke kunne rive af. Men han har altid holdt sig til Dortmund i mange år og valgte ikke at tage afsted for at forfølge højere æresbevisninger. Royces loyalitet og dedikation er beundringsværdig. Selvom det ikke lykkedes ham at vinde Bundesliga-mesterskabet til sidst, vil hans ånd fortsætte med at inspirere holdet og fansene, og hans fans gav heller ikke op på ham, da han led et nederlag, hvilket også inspirerede ham.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *