Real Madrid og Hazard opsiger kontrakten, Real Madrid nr. 7 venter på en ny ejer

Vil Real Madrid trøje nr. 7 i næste sæson indvarsle en ny ejer? Ifølge officiel bekræftelse har Real Madrid og Hazard gennemført opsigelsen af kontrakten, og spilleren vil forlade klubben den 30. juni 2023 og afslutte sin magiske Real Madrid-karriere.
Siden han kom til Real Madrid fra Chelsea i sommeren 2019, har Hazard, engang defineret som Ronaldos efterfølger, kun spillet 76 kampe på vegne af Real Madrid og bidraget med 7 mål og 12 assists. Hans præstation var fuldstændig ude af stand til at matche den legendariske Real Madrid nr. 7-Fodboldtrøje. Det kan endda siges, at dette burde være den mest mislykkede signing i Real Madrid-klubbens historie. Engang 120 millioner euro værd, nu er der kun 5 millioner euro tilbage. Men selvom hans præstation var forfærdelig, har han vundet meget med hensyn til hæder. Han har vundet 8 mesterskabstrofæer på 4 sæsoner og er ”vinderen i livet” i alles øjne.
Når Hazard forlader holdet, vil Real Madrids Billige fodboldtrøjer nr. 7 være ledig. Siden Ronaldo forlod, har Real Madrids nr. 7 ikke indvarslet en rigtig ejer. Uanset om det er Mariano eller Hazard, er deres ydeevne under standard. Vil Real Madrid nr. 7 i den nye sæson indvarsle en ny ejer?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *