Liverpool signerer McAllister billigt

Liverpool formåede ikke at komme ind i top fire i Premier League i denne sæson og formåede ikke at kvalificere sig til Champions League næste sæson. Så må holdets opstillingstilpasning være deres hovedopgave pt. Inden sæsonafslutningen blev det bekræftet, at Firmino, Milner og andre ville tage Liverpool trøje af til sommer. Tiltrædelsen af McAllister åbnede også officielt sommerens transfersigneringer til Liverpool.
McAllisters underskrivelse blev bekræftet inden udgangen af sæsonen. Selvom mange Premier League-hold, herunder Manchester United og Manchester City, har udtrykt stor interesse for McAllister, valgte McAllister endelig Liverpool, hvilket er mere i tråd med hans personlighed. Ifølge Romanos rapport underskrev Liverpool McAllister i form af et aktiveringsudkøbsgebyr, beløbet er lavere end de tidligere rapporterede 60 millioner pund, og det forventes kun at være mellem 45 millioner pund og 55 millioner pund. De to parter underskrev en kontrakt frem til 2028.
Efter at have skrevet kontrakt med McAllister vil Liverpool fortsætte med at styrke sig i transferperioden, og de har brug for flere spillere til at komme med. Ifølge kilder er Liverpools nuværende prioritet stadig at styrke midtbanen, men hvis der er en passende skytte, vil det også blive overvejet. Da holdet mangler Champions League, kan de måske kun stole på den unikke charme ved den røde Billige fodboldtrøjer for at tiltrække dygtige spillere til at deltage.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *