Tre veckor

Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag åker. Idag är det faktiskt 3 veckor!! Helt sjukt!! Har börjat på en packlista och håller på att planera ett litet avskedskalas som är på lördag. På torsdag ska jag och Therese till Stockholm för att fixa visum och sen blir det en liten sväng på stan. Ska köpa en present till Daniel innan jag åker. Ska bli så jobbigt att lämna alla och inte se de flesta på över ett år. Så skum känsla att jag ska vara själv i ett nytt land med en ny familj. Men det kommer bli bra! Helt övertygad.

Fick meddelande från en svensk tjej igår som också ska flytta till Lafayette och bo 4 minuter ifrån mig. Jättekul! Vi kommer säkert att hänga på dagarna när barnen är i skolan. Ihhhh!! PEPPEN!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.