Två veckor

image imageShit vad tiden går fort! Nu är det bara två veckor kvar tills jag åker!! Helt galet! I torsdags var jag på ambassaden i Stockholm och fixade visum. Det gick bra, de frågade lite om familjen och vart jag skulle bo bara men fick sitta där och vänta i två timmar… I fredags hade vi grillkväll hos pappa med alla barnen. Som ett litet avsked. Supermysigt!! I lördags hade vi avskedskalas hemma hos min moster i Gäddeholm. Jättekul att alla mina vänner och släkt kunde samlas och bara mysa. Fick lite presenter. Blev verkligen SÅ  glad. Tack fina ni!! Har helt klart de bästa vännerna!!

1 kommentar

1 kommentar till Två veckor

  1. Louise skriver:

    Ska bli roligt att följa dina äventyr i San Fransisco!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *