New Years in New York

Bättre sent än aldrig.

För att fira nyår åkte jag till min kusin i New York i några dagar. Vi hade köpte biljetter till en klubb där 4 djs/artister uppträdde. Tänk er festivalkänsla, smockat med folk, alkohol, fet musik & bajamajor. En sjukt kul upplevelse!!! Bästa sättet att fira in det nya året på. I min drömstad med en favoritperson. Kärlek till dig min fina kusin <3 vi staplade innanför henne hus vid 7 på morgonen, enough said.

Under min vistelse hann vi med en sväng till Times Square, jag shoppade smink som vanligt, en promenad längs med central park för att komma till en cupcake automat, hur coolt, åka tåg, färga & tunnelbana. Så kul att få vara i New York igen & framför allt att få umgås med Stefanie. Ibland behöver man prata med någon man känner sen innan.

Ha en bra vecka!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset
Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

 

1 kommentar

1 kommentar till New Years in New York

  1. Stefanie skriver:

    Tack för några oförglömliga dagar, älskar dig kusin!! (Ser fram emot ditt nästa besök 😉 )
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *