Jag lever fortfarande.

God kväll. Får väll börja med ett sorry för mitt dåliga bloggande både idag och igår. Men har haft fullt upp med jobb och annat och då glider ni liksom lite åt sidan.. Helgen närmar sig och endast en jobbdag kvar, sen får jag gottgöra er. Promise! Ikväll har jag tagit en kvällsfika på stan med älskling + vän, samt gjort en snabb shoppingrunda. Det var egentligen tänkt att hitta julklappar (bäst att börja redan nu) men det blev inte riktigt så.. Nu är jag bara trött och sliten och därför väntar sängen inom kort. Jag är riktigt kass idag så plussar på mitt dåliga bloggande med en ännu sämre mobilkamera bild. Njut av detta så länge så hörs vi i morgon.. Något speciellt ni vill höra om då kanske? Frågestund, tips och tricks, videoinlägg eller nått annat skoj bara för att det är Fredag?

20131031-212204.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.