Detta är inte jag!

Jag blev kontaktad av en person om att denne fått meddelanden skickade till sig från en person med alias ErikJonson på internetsajten Qruiser. Personen använder sig alltså av mina bilder – gamla som nya – och utger sig för att vara 25 år och från Göteborg. Den här personen använder sig alltså av mig och mina bilder på en sida jag för det första inte vill bli förknippad med, och som för det andra jag inte ens har ett eget konto på. Idioten skriver dessutom väldigt opassande saker, och förutom det jag hittills fått läsa så har jag ingen aning om vad hen mer kan ha hittat på, eller kommer hitta på.

Detta är så tröttsamt, och jag hatar att behöva börja en Fredag såhär. Men behöver mina fina läsares hjälp. Vet att ni är ett par stycken där ute som följt mig ett tag nu. Har ni ett konto på Qruiser? Hjälp mig då få bort personen! Åtminstone mina bilder. Och om denne person mot förmodan sitter här inne och läser just nu och gottar sig i detta, hoppas jag innerligt att du dör en lång och smärtsam död ditt patetiska freak!

20131101-072444.jpg

2 kommentarer

2 kommentarer till Detta är inte jag!

  1. Robin Strandberg skriver:

    Tack, jätte snällt!

  2. Tobias skriver:

    Anmälde profilen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.